Broadcast

Uitzending Eucharistieviering vanuit St. Jans Onthoofding te Loon op Zand

Update 20 oktober 2020
Vanaf 1 november gaan we zelf weer live uitzendingen van de eucharistievieringen vanuit St. Jans Onthoofding te loon op Zand verzorgen.
Deze zullen dan te bekijken zijn via onze Facebook-pagina (http://www.facebook.com/HeiligeWillibrord) en via deze pagina.

Eucharistieviering 14de zondag door het jaar vanuit de St. Jans Onthoofding te Loon op Zand op 5 juli 2020

Geplaatst door Parochie Heilige Willibrord op Zondag 5 juli 2020

Eucharistieviering 13de zondag door het jaar vanuit de St. Jans Onthoofding te Loon op Zand op 28 juni 2020

Geplaatst door Parochie Heilige Willibrord op Zondag 28 juni 2020

Oudere uitzendingen blijven beschikbaar via de facebook pagina van de parochie.

De bisschoppen wijzen op de mogelijkheid om thuis op zondag de Eucharistie op televisie te volgen, via KRO-NCRV, vanaf 10.00 uur op NPO 2.
Verder zendt Radio Maria iedere ochtend en avond een Eucharistieviering uit om 09.00 uur en 19.00 uur.