Uitzendingen

Uitzendingen Eucharistieviering vanuit Parochie H. Willibrord

Sinds 1 november 2020 verzorgen we zelf de live uitzendingen van de eucharistievieringen vanuit St. Jans Onthoofding te Loon op Zand.
Deze zullen dan te bekijken zijn via onze Facebook-pagina (http://www.facebook.com/HeiligeWillibrord), via deze pagina en via Youtube.
Vanaf 20 maart 2022 wordt de Eucharistieviering of 1x in de maand de Woord en Communieviering, ook vanuit de St. Jan in Kaatsheuvel uitgezonden.
Vanuit Kaatsheuvel gebeurt steeds in de oneven weken van de maand.
Vanuit Loon op Zand gebeurt dit in de even weken en op doordeweekse dagen.
Voor het uitzendschema Klik hier …

Vieringen blijven i.v.m. AVG-regels slechts 1 week beschikbaar
Verbinding maken kan vanaf zondagmorgen om 9:20 uur, door op het plaatje te klikken.

Live uitzending Woord en Communieviering 14e zondag door het jaar vanuit de St. Jans Onthoofding te Loon op Zand op 3 juli 2022 om 9:30 uur.
Digitale collecte: Parochie H. Willibrord reknr: NL29RABO 0124833101 ovv Digitale collecte Parochie H. Willibrord

Live uitzending Eucharistieviering 13e zondag door het jaar vanuit de St. Jan te Kaatsheuvel op 26 juni 2022 om 11:00 uur.

Ten gevolge van een hardnekkige Wi-Fi storing hebben we vandaag alleen geluid kunnen uitzenden, de storing is inmiddels verholpen.
Ons excuus voor het ongemak.

De bisschoppen wijzen op de mogelijkheid om thuis op zondag de Eucharistie op televisie te volgen, via KRO-NCRV, vanaf 10.00 uur op NPO 2.
Verder zendt Radio Maria iedere ochtend en avond een Eucharistieviering uit om 09.00 uur en 19.00 uur.