Uitzendingen

Uitzendingen Eucharistieviering vanuit St. Jans Onthoofding te Loon op Zand

Sinds 1 november 2020 verzorgen we zelf de live uitzendingen van de eucharistievieringen vanuit St. Jans Onthoofding te Loon op Zand.
Deze zullen dan te bekijken zijn via onze Facebook-pagina (http://www.facebook.com/HeiligeWillibrord), via deze pagina en via Youtube.

Vieringen blijven i.v.m. AVG-regels slechts 1 week beschikbaar

Verbinding maken kan vanaf zondagmorgen om 09:30 uur, door op het plaatje te klikken.

Live uitzending Eucharistieviering 4e zondag door het jaar vanuit de St. Jans Onthoofding te Loon op Zand op 30 januari 2022.
Digitale collecte: Parochie H. Willibrord reknr: NL29RABO 0124833101 ovv Digitale collecte Parochie H. Willibrord

Live uitzending Eucharistieviering 3e zondag door het jaar vanuit de St. Jans Onthoofding te Loon op Zand op 23 januari 2022.

De bisschoppen wijzen op de mogelijkheid om thuis op zondag de Eucharistie op televisie te volgen, via KRO-NCRV, vanaf 10.00 uur op NPO 2.
Verder zendt Radio Maria iedere ochtend en avond een Eucharistieviering uit om 09.00 uur en 19.00 uur.