Huwelijk:

Overleden:

Maandag 4 juli 2022 om 10:30 uur uitvaart van Tonny van Berkel – Vugts
in de kerk St. Jans Onthoofding te Loon op Zand.
Wordt uitgezonden op Youtube vanaf 10:20 uur via:

Doop:

zondag 3 juli 2022 om 13.00 uur Vick Nijssen in de kerk St. Jan in Kaatsheuvel

Streamer voor live uitzendingen van Eucharistievieringen
Sinds een jaar zenden we de eucharistieviering uit vanuit de St. Jans Onthoofding te Loon op Zand op zondagmorgen via Website, Facebook en Youtube.
We zenden nu ook vanuit de St. Jan te Kaatsheuvel.
Voor beide locaties zijn wij op zoek naar vrijwilligers die dit graag mee willen doen.
We draaien met het pakket OBS, een vrij gemakkelijk programma dat je zo onder de knie hebt.
Je wordt via een interne cursus opgeleid, alle programma instellingen zijn voorbereid en per locatie ingesteld.
Wie komt ons helpen met het streamen van deze uitzendingen?
In de oneven weken op zondagmorgen 11.00 uur vanuit Kaatsheuvel,
in de even weken op zondagmorgen 09.30 uur vanuit Loon op Zand.
Het is de bedoeling dat je op den duur ook zelfstandig gaat draaien.
Voor informatie kunt u contact opnemen met Dhr. Piet Marisael. 06-27652657

Interieurverzorgster gevraagd
Wij zoeken voor het parochieel centrum aan de Hoofdstraat in Kaatsheuvel een vrijwilliger die 1x per week, schoonmaakwerkzaamheden op de begane grond kan verrichten.
Het gaat om de hal, keuken en werkruimten.
Voor informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat in Loon op Zand.

Vacatures parochiebestuur
Er zijn nog vacatures in ons parochiebestuur o.a. voor de functie van secretaris, personeelszaken en binnenkort komt de functie voor de begraafplaatsen vrij.
Wie wil daarvoor aanspreekpunt zijn? Help ons met uw talenten.
Wij zien graag bestuursleden vanuit de kernen, Loon op Zand, Kaatsheuvel en De Moer vertegenwoordigd in het parochiebestuur.
Voor informatie kunt u contact opnemen met de pastoor.

Afscheid pastor Groos
Zondag 26 juni  om 11.00 uur in de St. Jan in Kaatsheuvel nemen wij afscheid van pastor Groos en willen wij hem bedanken voor zijn priesterlijke diensten in de parochie.
Door de Coronaperiode waren wij als parochie nog niet in staat geweest om dat te doen.
Na de viering is er gelegenheid om pastor Groos te ontmoeten, te bedanken voor zijn inzet en samen een kopje koffie of thee te drinken.

Om 13.00 uur ontvangen Novaly en Felou Jansen het H. Doopsel in de kerk H. Joachim, De Moer.
*Maandagavond vergadert het parochiebestuur en het pastorale team op het parochieel centrum in Kaatsheuvel.
*Dinsdagochtend is er om 10.15 uur een Eucharistieviering in de kapel Venloene, Loon op Zand
*Woensdag is er om 09.30 uur een Eucharistieviering in de dagkapel van de kerk in Loon op Zand i.v.m. het Hoogfeest van Petrus en Paulus.
*Donderdag is om 9.30 de wekelijkse Eucharistieviering in de dagkapel.
*Komend weekend is er maar één Eucharistieviering , op zondag om 09.30 uur
in de kerk HH. Martelaren van Gorcum. De vieringen in de H. Joachim,
de St. Jan en de St. Jans Onthoofding zijn Woord- en Communievieringen.
Aangevraagde misintenties zullen ook worden gelezen in deze Eucharistieviering

Eucharistievieringen online:
De Eucharistieviering is op zondag ook te volgen op de websitepagina H.Mis en facebookpagina Heilige Willibrord, daar naast zijn de opgenomen eucharistievieringen ook te vinden op ons Youtube-kanaal Parochie Willibrord gemeente Loon op Zand

Per e-mail doorgeven van een misintentie:
Bij het parochie secretariaat in Loon op Zand en bij het Parochieel Centrum in Kaatsheuvel worden misintenties wel eens telefonisch doorgegeven en per bank betaald.
Mocht u hiervoor kiezen willen we u vriendelijk vragen om bij de bankopdracht in de omschrijving het volgende aan te geven:

De naam die bij het op lezen genoemd gaat worden
Datum waarop u wenst dat de intentie gelezen zal worden.
De naam van de kerk die u gekozen hebt.

Deze gegevens zijn nodig voor een juiste vermelding en de parochie administratie.
Bij voorbaat hartelijk dank.
Het parochie banknummer: NL29 RABO 0124833101

Bedrag misintentie:
Ook onze parochie ontkomt niet aan de tariefverhogingen.
Het bedrag voor een misintentie is € 13,50.
U vind bij alle uitgangen van onze parochiekerken briefjes voor het opgeven van misintenties.
Deze kunt u ook opgeven en/of afgeven op het secretariaat of het parochieel centrum.

Belangrijk:
Email-adressen voor de parochie H. Willibrord
Centraal mailadres; Secretariaat in Loon op Zand: secretariaat@parochiewillibrord.nl.
Voor het Parochieel Centrum in Kaatsheuvel: parochieelcentrum@parochiewillibrord.nl
Voor Jeugd-jongeren:jeugd-jongeren@parochiewillibrord.nl

Kaarten:
Achter in de kerk van de St. Jan staat een standaard waar diverse handgemaakte kaarten te koop zijn.
De opbrengst is voor het onderhoud van de kerk.

Stiltecentrum en Begraafplaatsen:
Het stiltecentrum is dagelijks geopend van 09.00–17.00 uur
De begraafplaatsen zijn geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Reglement begraafplaatsen parochie H. Willibrord.
Het reglement begraafplaatsen is te vinden op de parochiewebsite: www.parochiewillibrord.nl onder Parochie.
Bij alle 5 de begraafplaatsen hangt een kastje met daarin een A 4 blad met vermelding van de hoofdstukken uit het reglement en tevens verwijzing naar de website.