Hubertusviering

St. Hubertusviering in De Moer
Op zondag 6 november Organiseert WBE de Moer e.o., voor de 10e keer, in samenwerking parochie Heilige Willibrord de jaarlijkse St. Hubertusviering in De Moer.
Tijdens de Hubertusviering worden zowel de aanwezigen gezegend, de Hubertusbroodjes (Hupkes) als ook de meegebrachte honden en paarden.
Jachthoornblazers van de jachthoorngroep De M’Oertonen luisteren het geheel op met jachtsignalen en fanfares.
Na de wijding worden de traditionele Hubertusbroodjes uitgedeeld aan de aanwezigen.
Aangezien de viering buiten op het kerkplein plaatsvindt (adres: Middelstraat 28 De Moer), adviseren wij u om rekening te houden met uw kledingkeuze.
De viering begint om 13.30 uur en de jachthoornblazers zullen een kwartier voor de viering al te horen zijn.
Wees welkom!